SVE VEĆA PODRŠKA: Još jedna sekcija uz Mijailovića!

Biciklistička sekcija JSD Partizan podržala je Ostoju Mijailovića kao novog predsednika sportskog društva.

Još uvek traju tenzije između predsednika košarkaškog i fudbalskog kluba u borbi za ovu funkciju.

U nizu saopštenja, i biciklisti su se izjasnili:

Ovom prilikom želimo da informišemo javnost da Biciklistički klub Partizan podržava izbor novog rukovodstva na čijem čelu je gospodin Ostoja Mijailović. Nakon razmatranja plana i programa rada oba kandidata, Biciklistički klub Partizan je dao prednost programu gospodina Ostoje Mijailovića u kojem je prepoznao novu snagu i perspektivu za razvoj sportskog društva gde će svi klubovi imati zadovoljavajući tretman, – stoji u saopštenju dostavljenom medijima.

U nastavku piše:

S obzirom da je Biciklističkom klubu Partizan zdrav odnos i dobra saradnja od velikog značaja, iz programa gospodina Ostoje Mijailovića se može prepoznati promena kao i boljitak u radu, odnosu i komunikaciji sportskog društva sa svojim klubovima. Kako je Agencija za privredne registre Republike Srbije potvrdila i overila legitimitet izbora gospodina Ostoje Mijailovića za zastupnika SD Partizan kao i drugih organa društva u kojima su i predstavnici klubova, Biciklistički klub Partizan svoju podršku daje novim snagama uz nadu da će isti opravdati naše poverenje, – zaključuje se u objavi koju je potpisao predsednik BK Partizan Dragan Milenković.

APR je potvrdio izbor Mijailovića za predsednika, ali se JSD oglasio saopštenjem u kome ga tuže.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UEFA usvojila Piksijev predlog, sa trojicom više na prvenstvu!

Kako su preneli britanski mediji, Evropska fudbalska unija (UEFA) odobriće selektorima da u ekipe za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj...

POVEZANE OBJAVE