ISKRENO: Griliš o svojim igrama u Sitiju i Gvardioli

Engleski reprezentativac i fudbaler Mančester sitija je pre nešto više od godinu dana prešao u Siti iz Aston Vile za 100 miliona funti.

Krlini fudbaler nije bio na vrhuncu svoje igre od kada je pojačao Siti, ali se nada da će zaigrati mnogo bolje.

-Mislim da se dobro nosim sa pritiskom, ali osećam da mogu da počnem da igram mnogo bolje. Verovatno nisam bio na vrhuncu svoje igre otkad sam prešao u Siti, ali mislim da sam pokazao naznake tog nivoa, rekao je Griliš i dodao:

-U naredna dva meseca, naročito ću probati da prionem na rad što je više moguće, i nadam se da će se dobre stvari dogoditi. U Vili sam bio slobodniji, dok je u Sitiju sve strukturisanije. Imam sjajan odnos sa menadžerom Gvardiolom – rekao sam u brojnim intervjuima da nikada nisam video nešto slično načinu na koji on razmišlja i na koji posmatra fudbal.

Griliš je nastavio pohvalno da govori o svom treneru, a uporedio je i njegovu ulogu u Vili i sada u Sitiju.

-Opsednut je fudbalom. Znam da ljudi govore i da igram drugačije nego pre, ali to ima veze i sa fudbalerima sa kojima igram. U Vili sam bio kapiten i jedan od glavnih, a ovde imamo igrače kao što su De Brujne, Foden, mogao bih da nastavim… Nije bilo moguće da u drugom klubu budem isti igrač“.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE