NAJSREĆNIJI FUDBASKI FANATIK NA SVETU: Nenad putuje u Katar da bodri Piksija i “Orlove” – evo kako možeš da mu se pridružiš!

Sportska kladionica Meridian je obradovala Nenada, a među putnicima za Katar se možeš naći i ti!

Još osam dana je ostalo do kraja septembra i zato požuri – spakuj kofere i spremi se za Svetsko prvenstvo u Kataru! Karta te čeka!

Ako ste ljubitelj fudbala i online kladjenja sigurni smo da ste dobro upućeni u fantastičnu akciju IGRAJ ZA KATAR koju sprovodi sportska kladionica Meridian.

Reprezentacija Srbije nas je obradovala plasmanom na Mundijal, a sportska kladionica Meridian najveće fanatike obradovala je putom u Katar!

Nenad je peti igrač, koji je za mesec dana (avgust) sakupio najviše poena, tačnije 166, i obezbedio put i kartu za Svetsko prvenstvo u fudbalu koje se u novembru održava u Kataru!

Sada je Nenadu i zvanično uručena karta za Svetsko prvenstvo, a on svoju sreću nije krio.

Osećaj je neverovatan, posebno što je drugoplasirani igrač takođe bio izuzetno dobar, čak je imao više bodova nego svi prethodni pobednici, tako da je borba bila neizvesna do samog kraja. Ali, eto sreća je bila na moj strani, a imao sam i dobru taktiku – rekao je Nenad prilikom svečane dodele karte.

Zanimljivo, ovaj takmičar je otkrio recept za pobedu, a možda bi mogli da ga čuju i naši “Orlovi”.

Meridianova promocija je ubedljivo najbolja od svih ostalih, takmičenje je izuzetno dobro organizovano, zadaci su kreativni i raznoliki. Potrebna su tri faktora da bi se pobedilo, a to su kontinuitet u igranju, sreća i naravno taktika – rekao je Nenad.

Nenad će imati priliku da uživo gleda Dragana Stojkovića Piksija i njegova izabranike, znamo da mu trenutno malo zavidite, ali ne brinite.

Novi krug takmičenja je uveliko u toku, tako da ukoliko i vi želite da uskočite u ovo vrhunsko odmeravanje znanja i sreće, pravo je vreme da se već danas registrujete na sajtu meridianbet.rs i uplovite u do sada najjaču avanturu koja vam na kraju može obezbediti nezaboravno putovanje!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA

Više o promociji IGRAJ ZA KATAR: Počevši od 1. aprila igrači koji su registrovani na sajtu meridianbet.rs imaju priliku da se svakodnevno susreću sa zanimljivim izazovima iz sveta sporta i slot igara.

Ispostavilo se da je kombinacija sporta i slota – dobitna, pa tako igrači imaju priliku da svakog dana rešavaju lake zadatke, sakupljaju poene i na kraju osvoje vredne nagrade. Pored glavne koja obezbeđuje kompletan put na Svetsko prvenstvo, tu su i milionske nagrade!

Podsetimo, Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje u novembru, a Meridianovi igrači će tako imati priliku da direktno sa tribina podrže Piksija i “orlove”. Nadamo se, da će pored ovog nezaboravnog iskustva svedočiti i istorijskom uspehu naše fudbalske reprezentacije.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA

Što se tiče promocije IGRAJ ZA KATAR, kompletan poredak možete pogledati na ovom linku, a sada je pravo vreme da vas pozovemo da se i vi, već danas, priključite ovom fantastičnom takmičenju – jer mesec jul je startovao, a vi imate novu šansu da osvojite put i kartu za Svetsko!

Podsećamo, Meridian je prva kladionica na našim prostorima koje je odlučila da svoje igrače vodi na Svetsko prvenstvo!

Budite i vi deo globalnog spektakla!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

FANTASTIČAN VEČITI DERBI: Partizan ponovo “preživeo”, majstorica odlučuje šampiona!

Odbojkaši aktuelnog šampiona Partizana izjednačili su na 2-2 u finalnoj Seriji Superlige Srbije protiv večitog rivala Crvene zvezde. Crno-beli...

POVEZANE OBJAVE