Selektor Stojković o tandemu Mitrović -Vlahović

Salektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković ovorio je na konferenciji za medije uoči meča sa Švedskom u Ligi nacija.

Stojković je prokomentarisao formu Dušana Vlahovića.

-Očekivao sam neko pitanje o utakmici, ne o Vlahoviću. Gledajte, Vlahović radi naporno u Srbiji, srećan je što je ovde, motivisan je za naredne dve utakmice. Kao selektor sam veoma zadovoljan… Možda u Italiji očekuju da postiže golove na svakoj utakmici, Serija A je teška… Sve u svemu, on je sjajan momak, žrtvuje se i očekujem da za Srbiju bude tu. U odličnoj je fizičkoj spremi, nema povreda, rekao je Stojković.

Da li možemo očekivati tandem Mitrović-Vlahović u subotu?

-Sve je moguće, na kraju smo ovog ‘turnira’ u Ligi nacija. Još dve utakmice su nam ostale. Želimo da budem u konkurenciji za prvo mesto, a sutrašnja utakmica protiv Švedske biće teška. Moraćemo da uradimo šta god je potrebno da pobedimo. Potrebna su nam tri boda. Da li ću igrati sa Mitrovićem i Vlahovićem… Obojica su sjajni napadači i ne vidim problem da budu zajedno na terenu. Kada imate dva muzičara, ne vidim razlog da ne sviraju zajedno.

Dva kola pre kraja Srbija ima tri boda manje od lidera grupe B4 Norveške, kojoj “orlovi” gostuju u utorak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE