Dugogodišnji igrač Intera se odrekao 4.000.000 eura: ‘Nisam hteo nikoga varati’

Andrea Ranokija završio je igračku karijeru dva dana nakon što je raskinuo ugovor s Moncom nakon samo tri meseca i tek dva upisana nastupa.

Ranookija, dugogodišnji štoper Intera, pre nešto manje od dva meseca je pretrpio tešku povredu. Odlučio je raskinuti ugovor jer misli da ne bi bio na potrebnom nivou nakon povratka na teren.

Odrekao se tako četiri miliona eura, koliko je trebao zaraditi do kraja ugovora, a Moncin sportski direktor Adriano Galliani ga je javno pohvalio nazvavši ga gospodinom.

“Hvala Monzi na pruženoj prilici, ukazanom poverenju i sjajnom ugovoru. Nažalost, već na početku godine nisam se osećao dobro i kao da se nešto isključilo u meni nakon 30 godina strasti prema fudbalu. Tada sam pretrpio tešku povredu”, kazao je Ranokija.

“Nisam imao strasti i odlučnosti da se pokušam vratiti nakon povrede, a nisam hteo ni prevariti klub koji je polagao nadu u mene. Posebno nisam htio prevariti samog sebe. To sam ja. Rastao sam se s ljudima iz Monce kao prijatelj. To je to. Ne mislim da ću više ikad igrati fudbal”, zaključio je.

Ranokija je u Moncu stigao kao slobodan igrač iz Intera, s kojim mu je ugovor istekao ovog leta. U Interu je bio od 2010. godine i za ‘Nerazure’ je upisao 223 nastupa.

Tokom karijere Ranokija je upisao i 21 nastup za reprezentaciju Italije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mlada turska zvezda donela realu trijumf u Baskiji (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida došli su do pobede u San Sebastijanu pošto su savladali Real Sosijedad 0:1. Jedini gol na meču...

POVEZANE OBJAVE