GENERALNA PROBA: Olimpijakos pregazio Zvezdu!

Košarkaši Crvene zvezde, poraženi su od Olimpijakosa (94:55) na poslednjem pripremnom susretu pred početak nove sezone. U duelu dva Evroligaša, izabranici Vladimira Jovanovića bili su čitav meč u podređenom položaju i doživeli najteži poraz od početka priprema.

Po četvrtinama (24:13, 23:24, 27:12, 20:6)

Crvena zvezda je katastrofalno započela meč, pošto je Olimpijakos na polovini prve četvrtine vodio 11:0. Najbbolji u tom periodu kod Atinjana je bio Saša Vezenkov.

Ipak, crveno-beli su se u nastavku konolidovali i na momente su uspevali da naprave mini serije poena koje su ih dovodile na jednocifreni minus.

Najbolji u ekipi Vladimira Jovanovića su bili plejmejekeri Nikola Ivanović i Stefan Marković koji su jedini bili na nivou renomea Crvene zvezde.

Sa druge strane, pojačanja Martin i Holand su bili u potpunosti odesčeni van igre.

Najbliže što su Beograđani prišli u prvom poluvremenu bilo je na 7 poena minusa, ali je Olimpijakos serijom u finišu otišao na maksimalni 47:30.

Ipak, da rezultat bude koliko toliko pristojan pobrinuo se Stefan Marković trojkom u poslednjoj sekundi poluvremena za 47:37.

Loša igra se nastavila i u drugom poluvremenu, pa je Olimpijakos povećavao predost. U trećoj četvrtini, slavili su atinski crveno beli sa čak 27:12 i praktično rešili pitanje pobednika. U poslednjoj četvrtini, Zvezdini igrači postigli su samo šest poena i doživeli debakl.

Prvi zvaničan meč na startu ABA lige Zvezda igra 1. oktobra protiv MZT-a na svom parketu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE