MITROVIĆ POSLE HET-TRIKA: Lepo smo se oprostili pred Svetsko prvenstvo; govorio i o povredi

Fudbaleri Srbije ubedljivo su savladali Švedsku u pretposlednjem kolu druge divizije Lige nacija, u poslednjoj utakmici na domaćem terenu pred odlazak na Svetsko prvenstvo.

Het-trik je postigao najbolji strelac u istoriji našeg nacionalnog tima Aleksandar Mitrović, koji je nakon meča izneo svoje utiske.

Stvarno lepo. Dobra utakmica, lepa podrška, dobra igra, puno golova i na kraju het-trik. Mislim da je bilo jedno lepo veče i odigrali smo zadnju utakmicu pred našim navijačima, pred Svetsko prvenstvo, na lepom nivou i lepo se oprostili i spremili za Svetsko prvenstvo, izjavio je Mitrović pred kamerama TV “Arenasport”.

Ne želi još uvek mnogo da razmišlja o Kataru.

Ne opterećujem se time, idem utakmicu po utakmicu. Imamo jako bitnu utakmicu za par dana. Moramo da se spremimo i cilj je pobeda i prvo mesto. Posle toga ćemo polako da se pripremamo za zadnje utakmice, izjavio je strelac tri gola.

On je prokomentarisao i povredu zbog koje je otežano napustio teren na kraju utakmice.

List je. Treba da vidim sada sa terapeutima, ali nadam se da nije ništa osim otoka, tako da ću verovatno biti spreman, otkrio je srpski napadač.

FOTO: UEFA Nation League

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznate sudbine Radonjića i Nastasića na Majorci

Srpskog fudbalera Nemanju Radonjića kroz čitavu karijeru prate turbulencije. Tako je bilo i tokom ove sezone, a izgleda da...

POVEZANE OBJAVE