Maldini otkrio koji je prvi transfer koji je realizovao

U italijanskom Trentnu “Gazeta Delo Sport” ovih dana organizuje “Festival sporta”, a tom prilikom je gost bio i Paolo Mladini.

Nekada dugogodišnji igrač Milana, a sada sportski direktor Rosonera, ovom prilikom je otkrio koji je bio prvi transfer koji je realizovao.

Iako svi misle da je to bio Teo Ernandez, moje prvo pravo pojačanje je bio Rade Krunić. Još godinu dana ranije smo sve dogovorili sa njim i njegovo dovođenje je bio moj prvi samostalni transfer, otkrio je legendarni Italijan, pa se potom osvrnuo na način realizacije transfera Tea Ernandeza.

Što se Tea tiče, prvo sam razgovarao sa Real Madridom, dobio njihovo zeleno svetlo i onda prešao na razgovore sa igračem. Otišao sam na Ibicu da lično porazgovaramo i pričao sam sa njim kao što pričam sa sinom. Takav odnos želim da imam sa igračima i da ih prvo podržim kao mlade momke pa tek onda kao fudbalere. Sećam se kako sam ja patio zbog nekih svojih nesigurnosti dok sam bio mlad igrač. Da sam tada imao nekog da me podrži, sigurno bih bio bolji. Sada želim da moji igrači imaju tu vrstu podrške, objasnio je Maldini.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LOŠA FORMA TRAJE: Kecmanović zaustavljen u Rumuniji

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira među osam najboljih na turniru u Bukureštu. Izgubio je meč osmine...

POVEZANE OBJAVE