Tadić: Kritikovali su me i kada sam bio MVP!

Kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić uprkos ubedljivoj pobedi nad Švedskom rekao je da srpskom timu u pojedinim momentima nije bilo lako.

– Ostvarili smo pobeda od 4:1 protiv dobre selekcije, tako da smo zadovoljni, naravno. Nije bilo lako posle primljenog pogotka, ali ekipa je pokazala karakter po ko zna koji put, okrenuli smo i prezadovoljni smo pobedom, rekao je Tadić.

Srbija je bila kažnjena da igra pred praznim tribinama, ali je imala dozvolu da dovede na tribine decu mlađu od 14 godina, što je i učinila. To se ispostavilo kao sjajan potez, jer je oko 20.000 mališana napravilo odličnu atmosferu.

– Jako smo srećni, imali smo obavezu da ih kući ispratimo nasmejane, da zapamte današnji dan. To je bila obaveza više i o tome smo pričali, Mister je pričao o tome, mi takođe, da nam je obaveza da im ulepšamo dan i da odu kući puni utisaka. Dogovorili smo se posle da im bacimo dresove i da pozdravimo mališane. Nadamo se da im je bilo lepo i da će pamtiti današnji dan do kraja života.

Kapiten Ajaksa i reprezentacije Srbije se nedavno našao na metu kritika u Holandiji zbog nešto slabije igre u odnosu na prethodni period.

– To je normalna stvar kada si najstariji igrač u ekipi, pritom stranac i kapiten. Sigurno da upadaš u oči i da to ljudi generalno ne vole. Ovo mi je peta godina tamo i svake godine sam bio kritikovan iako sam bio MVP svake godine. Ranije su bile i jače kritike, ali to je okej. Kapiten mora da bude prvi na udaru, ispred ekipe, tako da su to sve normalne stvari, zaključio je Tadić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE