Crvena zvezda predstavila tim za novu sezonu: Ciljevi su isti kao i prethodnih godina

Košarkaški klub Crvena zvezda predstavio je danas tim za novu sezonu.

Crvena zvezda će prvi zvanični meč u novoj sezoni odigrati 1. oktobra na svom terenu sa ekipom MZT Skoplje, u prvom kolu regionalne ABA lige, dok će u 1.kolu Evrolige 7. oktobra gostovati aktuelnom evropskom šampionu Efesu.

Medijima se obratio novi igrač Zvezde, Nemanja Nedović.

-Ja sam sada oporavljen, ali treba da napravim taj postepeni ulazak u trening. Nažalost, imao sam već iskustva sa povredom lista i nije naivno. Može vrlo lako da se pogorša. Postepeno se uvodim, upoznajem se sa ekipom. Na svakoj poziciji smo popunjeni sa dva, negde i sa tri vrlo kvalitetna igrača, tako da je na nama da sve to pretočimo na teren i da dočekamo spremni tu utakmicu sa MZT-om u subotu, izjavio je Nedović.

Kapiten Branko Lazić veruje u uspeh svog tima i ove sezone.

Nova sezona i novi tim. Tu je dosta novih igrača, ali ima i poznatih lica. Mi smo odradili taj pripremni period, za vikend nas očekuje početak sezone. Odradili smo ono što je bilo potrebno da bi sezonu počeli onako kako treba. Ciljevi su isti kao i svih prethodnih sezona i daćemo sve od sebe da ostvarimo te ciljevejasan je Lazić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Košarkaš Panatinaikosa MVP četvrte runde plej-ofa Evrolige

Kako je saopšteno na sajtu takmičenja, košarkaš Panatinaikosa Kostas Slukas izabran je za najkorisnijeg igrača (MVP) četvrtih mečeva četvrtfinalnih...

POVEZANE OBJAVE