NEMA TOG NOVCA! Lukaku ‘odjavio’ Čelsi, već se zna čiji će dres nositi sledeće sezone

Čelsi je pre nešto više od godinu dana spiskao 113 miliona evra Interu u transfer Romelua Lukakua i pogrešio.

‘Bluesi’ nisu dobili ono čemu su se nadali, belgijski golgeter ni približno nije “maltretirao” protivničke zadnje linije kao u Seriji A.

Upao je Lukaku u golgetersku krizu, imao je problema i sa povredama, pauzirao i zbog koronavirusa… Sve se urotilo protiv 29-godišnjeg napadača.

Kako je vreme odmicalo, Tomas Tuhel je izgubio strpljenje i Lukaku je pao u drugi plan. ‘Big Rom’ se nakon toga odlučio da se vrati tamo gde je lako postizao golove.

Čelsi ga je pristao pozajmiti Interu na jednu sezonu za osam miliona evra, a sve je izglednije da će Lukaku ostati i sledeće sezone u Milanu.

Gazetta delo Sport je objavila vest da Lukaku ne planira da se vrati u Čelsi, ni pod koju cenu! Nema tog novca, niti bilo čega drugog što mu ‘Bluesi’ mogu obećati.

Lukaku uživa u Interu, a iako je dobar deo aktuelne sezone propustio zbog povrede, ona mu ne kvari raspoloženje. Sanirao je povredu i na terenu će se opet naći u derbiju protiv Rome, a dres ‘Nerazura’ planira nositi duže nego što je planirano.

Gazeta otkriva da se “kuva” potpis novog ugovora s Interom. Ideja je da na leto produlži pozajmicu na još jednu sezonu, a s Apenina uveravaju da je takav ishod izvestan s obzirom na to je agencija koja zastupa Lukakua u odličnoj vezi s Todom Boelijem, novim gazdom Čelsija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan naciljao prvo pojačanje za narednu sezonu!?

Kako prenosi italijanski novinar Mateo Andreani, šampion ABA lige KK Partizan pronašao je prvo pojačanje za narednu sezonu. Crno-beli su...

POVEZANE OBJAVE