Skariolo: Teodosić je poseban igrač ali ima jedan problem!

Trener Virtusa iz Bolonje Serđo Skariolo govorio je o ambicijama kluba, a posebno se osvrnuo na nekadašnjeg kapitena reprezentacije Srbije, Miloša Teodosića.

– Teodosić ima problem sa kukom, to je njegov tradicionalan problem na počektu sezone. On je poseban igrač, može da se vrati u tim tek kada je u potpunosti oporavljen i fizički spreman – kada je u pravoj formi. Ne želimo ni sa kim da rizikujemom, posebno ne sa njim, rekao je Skariolo.

Italijanski stručnjak ima na bekovskim pozicijama: Ifea Lundberga, Danijela Heketa, Alesandra Pajolu, Isaiju Kordinera, Nika Maniona i kapitena Marka Belinelija.

– Biće ovo veoma teška sezona, a prioritet će nam biti borba za mesto koje vodi u plej-of Evrolige. To ne znači da zanemarujemo italijansko prvenstvo ili Kup. Mnogi igrači su se zbog reprezentativnih obaveza kasno priključili ekipi i moramo da budemo strpljivi, rekao je trofejni stručnjak.

Virtus sezonu otvara 28. septembra utakmicom Superkupa Italije protiv Olimpije iz Milana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novi Beograd proslavio regionalni trofej, Filipović se zapitao: Otkud nepoverenje u vaterpolo?

Vaterpolisti Novog Beograda trijumfalno su se vratili iz Splita sa peharom šampiona regionalne Premijer lige, a danas je tim...

POVEZANE OBJAVE