Iskreno: Mesi o Nejmaru i Mbapeu

PSŽ je sjajno počeo novu sezonu i u prvenstvu i u Ligi šampiona. Oni su i dalje bez poraza, ali mediji u Fransuckoj stalno pišu o neslaganjima unutar svlačionice.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Lionel Mesi dao je intervju za meksičke medije, u kojem je govorio je o svojim kolegama iz PSŽ-a, Mbapeu i Nejmaru.

-Mbape je zver. Jako je moćan jedan na jedan, ima i izdržljivost i brzinu. Može da postigne mnogo golova, kompletan je igrač i to pokazuje već godinama. Uopšte ne sumnjam da će i idućih nekoliko godina biti među najboljima, istakao je Mesi.

Mesi je oduševeljen što je opet u timu sa Nejmarom.

-Znamo se napamet, proveli smo jako lepo vreme u Barseloni, možda smo mogli i više da budemo tamo, ali evo sad nas je život opet spojio. Oduševljen sam što mogu da igram sa njim, ali i provodimo slobodno vreme zajedno.

Liga šampion je Parižanima glavni cilj.

-PSŽ ima isti cilj protekle dve godine, to svi znaju, želimo da osvojimo Ligu šampiona. Prošle sezone smo ispali od Reala i to je bilo jako teško za mene, odigrali smo dve jako dobre utakmice i mali detalji su odlučili. Ova sezona je posebna zbog Svetskog prvenstva, ali to ne bi trebalo da utiče na nas. To je jako teško takmičenje za osvajanje, ne pobeđuje uvek najbolji. Pripremamo se za sve izazove koji nam mogu doći na putu do tog cilja, jasan je Mesi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović pred Igokeu: Evo šta je izjavio trener Partizana

Košarkaši Partizana sutra na svom parketu dočekuju Igokeu u okviru plej ofa ABA lige. Utakmica se igra od 18...

POVEZANE OBJAVE