NBA: Irving otkrio koliko je novca izgubio zbog odluke da ne primi vakcinu

Košarkaš Bruklina Kajri Irving rekao je da ga je odluka da ne primi vakcinu “koštala” četvorogodišnjeg ugovora vrednog 100 miliona dolara.

Sjajni košarkaš propustio je veći deo prošle sezone u NBA ligi zbog odluke da se ne vakciniše protiv virusa korona, jer zbog tadašnjih propisa države Njujork nije mogao da igra mečeve na domaćem terenu.
Kada je država Njujork izmenila pravila Irving je mogao da igra, a svoj prvi meč je odigrao tek krajem marta.

-Odlučio sam da ne primim vakcinu i ostao sam bez četvorogodišnjeg ugovora, koji je bio vredan više od 100 miliona dolara. Imao sam ponudu da se vakcinišem i potpišem ugovor ili da to ne uradim i rizikujem budućnost u ovom klubu i u NBA ligi. Suočio sam se s gubitkom posla zbog te odluke. Nije mi bilo lako dok sam pokušavao da obezbedim budućnost svojoj porodici, rekao je Irving.

Čelnici Bruklina su tokom leta pokušali da trejduju Irvinga u neki drugi klub, ali nisu uspeli. Irving je deo Bruklina od 2019 godine, a pre toga bio je igrač Bostona i Klivlenda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdin igrač na meti tima iz La Lige: Španci žele Hvanga

U subotu i sredu igrala se dva derbija, a ti mečevi privukli su brojne skaute. Kako javlja MaxBet Sport predstavnike su...

POVEZANE OBJAVE