EDEGOR POSLE PORAZA: Srbija je bila bolja

Pobedom nad reprezentacijom Norveške u Oslu fudbaleri Srbije obezbedili su plasman u elitnu diviziju Lige nacija, kao i mesto u drugom šeširu prilikom žreba kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koji će biti održan u oktobru.

Norvežani su u prvoj fazi meča bili u velikoj ofanzivi, a već na startu je propuštena velika prilika, pošto je srpski golman Vanja Milinković-Savić zasutavio jednog od najboljih napadača sveta Erlinga Halanda u izglednoj šansi.

Druga velika uzanica skandinavske reprezentacije, fudbaler Arsenala Martin Edegor, bio je jasan kada je reč o odnosu snaga.

Frustrirajuće je. Dobro smo počeli, odlično se držali 20-30 minuta, imali priliku na samom startu i osećam da smo se odlično nosili sa pritiskom. Ipak, potom smo stali. Rival je stvarao šanse, dok mi nismo uspevali da konkretizujemo ofanzivu. Posed lopte i kontrola nisu dovoljni. Danas je Srbija bila bolji tim, nije ostavio dilemu Edegor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NOVI PRESEK: Srbija pala na FIFA rang listi

Fudbalska reprezentacija Srbije pala je za jedno mesto u odnosu na prethodni presek.  Na ovaj pad uticali su rezultati...

POVEZANE OBJAVE