Radonjić najavio pojačanje, pa otkrio šta mu je Obradović rekao kada je preuzeo PAO!

Nekadašnji trener Crvene zvezde, a sadašnji Panatinaikosa, Dejan Radonjić za prestižni košarkaški magazin Jurohups pričao je o predstojećoj sezoni.

Radonjić se prvo osvrnuo na rastanak sa Crvenom Zvezdom.

Razgovarao sam posle završetka sezone sa njima. U međuvremenu dobio ponudu PAO-a i odlučio sam posle nekoliko dana da je prihvatim i potpišem ugovor.

O ciljevima sa PAO-om u narednoj sezoni nije mogao da bude konkretan.

Milsim da u ovom trenutku nije baš najbolje vreme za priču o ciljevima jer nismo nijednom trenirali u punom sastavu. Nadam se da ćemo u toku nedelje imati Ponitku i Grigonisa na treningu, kao i Papajanisa, kazao je Radonjić i dodao:

– Mislim da smo uradili sve što smo mogli u ovim oklonostima. Treba nam još jedan visoki igrač i nekoliko utakmica da vidimo gde smo, pa ćemo posle toga moći da pričamo nešto detaljnije i analiziramo našu situaciju. Tek kad sezona odmakne moćićemo da kažemo koji su naši realni ciljevi.

Kada će to biti?

– Mislim posle nekoliko utakmica u Evroligi. Kao što sam i rekao, i dalje smo na tržištu i kada budemo imali kompletan tim i budemo odigrali neke utakmice sa najjačima, znaćemo.

Radonjić je takođe dobio pitanje da li je dobio savet od legendarnog trenera “zelenih” Željka Obradovića, sa kojim je vodio veliku borbu prošle sezone u Beogradu i izašao kao apsolutni pobednik.

– Video sam ga u Antaliji nakon što sam potpisao ugovor. Čestitao mi je i poželeo sve najbolje. To je sve, istakao je Radonjić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ISPUSTILI DOBIJENO: Novi Beograd od +4 do poraza

Vaterpolisti Novog Beograda izgubili su meč regionalne Premijer lige od splitskog Jadrana 14:12. Kao domaćini turnira. Po četvrtinama (3:3, 6:3,...

POVEZANE OBJAVE