Senzacija u Kupu: Radnički nakon penala srušio Partizan i plasirao se u osminu finala!

U okviru Kupa Srbije, fudbaleri Radničkog iz Sremske Mitrovice savladali su Partizan nakon penal serije rezultatom 3:0, dok je u regularnom delu bilo 1:1 pa su se plasirali u osminu finala.

Prvu šansu na utakmici je imao Partizan preko Rikarda Gomeša, ali napadač crno-belih loše je zahvatio loptu u izglednoj situaciji. U 9. minutu, domaći tim je imao šansu, Milenković je zahvatio loptu na prvoj stativi, ali je snažno tukao preko prečke.

Međutim, nije dugo prošlo, a Partizan je dao gol. Dijabate na Andradea i prelep gol je postigao vezista crno-belih.

Nakon postignutog gola, Partizan je nastavio da napada. Do kraja poluvremena, nekolike dobre prilike za Partizan preko Gomeša i Andradea ali rezultat na poluvremenu je bio 0:1 za gostujući tim.

U nastavku je Partizan opet imao prvi šansu, Živković je centrirao iz slobodnog udarca, a Marković sa sedam metara gađao šutirao pored stative. U 62. munutu je pokušao Kristijan Belić sa oko 20 metara levom nogom, ali Dragićević je bio na mestu.

U 72. minutu zabrinjavajuća situacija za crno-bele, Rikardo Gomeš se požalio na bol u predelu kolena.

Činilo se da će Partizan mirno da privede utakmicu u svoju korist, ali u drugom minutu nadoknade Radnički dolazi do izjednačenja, Ristović je prošao po levoj strani, a Đorđo Petrović poravnao rezultat i ostavio goste u šoku.

O pobedniku su odlučivali penali, a gostujući tim se u pravom smislu te reči izblamirao i pretrpeo težak poraz.

Prva serija: Spasojević – 1:0 za Radnički, Rikardo – brani Dragićević!

Druga serija: Petrović – 2:0 za Radnički, iako je Lukač zakačio loptu koja se od stative odbila u mrežu. Živković šutira za Partizan – prečka!

Treća serija: Kovačević – preko gola, ostaje 2:0 za Radnički. Urošević – pored gola!

Četvrta serija: Ristović promašuje, ostaje 2:0. Andrade za Partizan – Dragićević brani!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIO POVEZIVAN SA EVROLIGAŠEM: Selektoru Nemačke stigla unosna ponuda

Košarkaši Nemačke prošlog leta postali su prvaci sveta pobedom u finalu protiv Srbije 83:77. Do trijumfa su stigli bez poraza...

POVEZANE OBJAVE