DA LI JE MOGUĆE? Kežman postigao dogovor s Lotitom, Sergej nakon SP-a konačno napušta Lacio!

Sergej Milinković-Savić navodno je konačno dobio zeleno svetlo za napuštanje Lacija, javlja nekolicina italijanskih medija koji se pozivaju na izvor bliskom srpskom veznjaku.

Nakon što se godinama govorilo o njegovom odlasku i licitiralo svotom od 100, 150 ili više miliona evra odštete, sada bi konačno trebalo doći do rastanka.

Dete Vojvodine za rimski klub igra od 2015. godine i do sada je upisao više od 200 nastupa. Sada je došlo vreme da napusti Rim, a Italijani pišu da je njegov agent Mateja Kežman nakon gotovo godinu dana iscrpnih pregovora konačno postigao dogovor s klubom te da mu Lacio neće praviti probleme.

Odmah nakon što se pročulo da je Sergej odlučio da napusti Lacio, počele su stizati ponude na njegovu adresu. PSŽ i Mančester junajted prvi su u redu i spremni su platiti 60 miliona evra odštete, a u redu stoji i Juventus.

Klaudio Lotito, kontroverzni predsednik Lacija, s kojim će svako ko želi Sergeja morati sesti za stol, navodno želi da svota za koju će srpski reprezentativac napustiti Rim bude za 5 ili 10 miliona evra veća od trenutne ponude PSŽ-a i Junajteda.

Očekuje se da će se sigurno naći klub koji je voljan udovoljiti tim zahtevima te da će Sergej nakon SP-a u Kataru konačno ostvariti veliki transfer.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UEFA usvaja Piksijev predlog!?

Evropsko prvenstvo počinje za manje od tri meseca, ali još uvek nije poznato sa koliko će fudbalera selektori moći...

POVEZANE OBJAVE