Darko Kovačević o Juventusu, Vlahoviću i Kostiću

Bivši reprezentativac i napadač Juventusa Darko Kovačević, govorio je o svom nekadšanjem klubu i o reprezentativcima Srbije Vlahoviću i Kostiću.

Kovačević je u Juventusu igrao dve godine, a za to vreme postigao je 26 golova na 71 utakmici

Nekadašnji napadač Juventusa, Darko Kovačević, prokomentarisao je Vlahovićeve partije u dresu crno-belih

-Sezona je tek počela, a povrede su pogodile Juventus. Jasno je da stvari trenutno ne idu dobro. Sećam se vremena kada nisam postigao gol tri meseca. Pokušavao sam, ali jednostavno nije išlo. Možda je Vlahović imao sličan problem. Od 15. avgusta nije uspeo da postigne gol iz otvorenih igre. Imaće koristi od gola protiv Norveške.

O Alegriju bivši napadač je rekao.

-Ne mogu da kritikujem trenera koji je osvojio toliko trofeja poput Alegrija. Siguran sam da ćemo videti drugačiji Juventus kada se Kjeza i Pogba vrate. Uskoro će Vlahović imati mnogo veću podršku, setite se i Kjeze… Veliki je pritisak u Juventusu.

U Juventusu igra još jedan reprezentativac Srbije, Filip Kostić.

-Dajmo mu vremena. Stigao je pre nepuna dva meseca, mora da se prilagodi novom fudbalu i novoj zemlji. Možda nije Mesi, ali ima sve što treba da uradi dobro. Platio bih da imam nekog poput njega dok sam igrao. Uz sve njegove centaršute, postigao bih još više golova.”

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznate sudbine Radonjića i Nastasića na Majorci

Srpskog fudbalera Nemanju Radonjića kroz čitavu karijeru prate turbulencije. Tako je bilo i tokom ove sezone, a izgleda da...

POVEZANE OBJAVE