KOLIKE SU ŠANSE DA SE MESI VRATI? Ako su čelnci Barselone zaboravili…

Nedavno su katalonski mediji preneli da su čelnici Barselone pokrenuli inicijativu o povratku Lionela Mesija u klub u kojem je proveo gotovo čitavu karijeru, do odlaska u Pari Sen Žermen prethodnog leta.

Izgledi za to ipak nisu naročito veliki, makar ako je verovati neimenovanom izvoru bliskom omalenom Argentincu, čije je navode prenela španska “Marka”.

Mogućnost da se Mesi vrati u Barselonu je mala i daleka. Šta god da ljudi iz Barselone pričaju, prvo mora da se uspostavi kontakt sa Mesijem. Do sada se niko iz Barselone nije obratio Mesiju. Niko nije pitao fudbalera šta on želi, a Mesija treba ubeđivati da se vrati. Ako su čelnici Barselone zaboravili kako je igrač napustio klub, onda da ih podsetimo, izjavio je pomenuti izvor, pa objasnio:

Mesi je Barselonu napustio protiv svoje volje i u suzama, jer misli da ga je Laporta izdao. Sve je bio dogovorio sa Laportom da ostane u Barseloni, a onda se predsednik u poslednjem trenutku predomislio i poništio je dogovor. Mesi nije zaboravio izdaju, koju je u klubu svog života doživeo na svim nivoima i od ključnih ljudi. Neki bi od njih morali da odu da bi se Argentinac vratio u Barselonu. Uz to, Mesi je u 36. godini. Sve i da na kraju pristane na povratak, ne bi se zadovoljio statiranjem ili da sedi na klupi za rezervne igrače. On bi tražio ključnu ulogu i veliku platu, prenosi “Marka”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE