LA LIGA: Bilbao preti da bude hit sezone, braća Vilijams ponovo na visini zadatka (VIDEO)

U uvodnoj utakmici sedmog kola španske La lige, fudbaleri Atletik Bilbaa još jednom su potvrdili sjajnu formu, pošto su na svom San Mamesu ubedljivo slavili protiv Almerije sa 4-0.

I ovaj meč obeležila su braća Vilijams, koja su se međusobno častila po jednom asistencijom.

U poraženom timu je čitavu utakmicu kao kapiten odigrao novopečeni srpski reprezentativac Srđan Babić.

Već u 10. minutu je Injaki Vilijams sjajno odreagovao na oštar centaršut brata sa desne strane i glavom smestio loptu u mrežu za prednost domaćina od 1-0.

Samo sedam minuta kasnije Ojhan Sancet je posle sjajnog prijema u šesnaestercu duplirao prednost i nagovestio krajnji ishod.

Injaki je u 62. minutu uzvratio završnim pasom svom bratu Niku, koji je povisio na 3-0. Ipak, mlađi brat je morao da bude poprilično dovitljiv i lucidan prilikom ovog pogotka, pošto je praktično oteo loptu igraču Almerije koji je prvi došao do nje, a zatim kroz noge savladao golmana gostiju Martineza.

Prethodno je akcija dvojice Vilijamsa bila gotovo milimetarski precizna, pošto je strelac gola bio na ivici ofsajda.

Konačan rezultat postavio je Mikel Vesga u 84. minutu sa bele tačke.

Posle pobede u uvodnom meču ovog kola, Bilbao se popeo na 3. mesto tabele sa 16 osvojenih bodova, koliko ima i drugoplasirana Barselona, dok je na bod više od Betisa koji je mesto iza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda obnovila interesovanje za veliku zimsku želju!

Seol Jong Vu bio je velika želja Crvene zvezde tokom zimskog prelaznog roka, ali pregovori nisu uspešno završeni. Južnokorejski...

POVEZANE OBJAVE