RASTAVAC PRED PARTIZAN: Imaju mane, nisu nepobedivi

Fudbaleri Partizana dočekuju u nedelju Vojvodinu u 13. kolu Superlige Srbije.

Crno beli su nedavno doživeli šok u Kupu, dok su Novosađani i dalje u trci za visok plasman na tabeli.

Pred duel u Humskoj, oglasio se trener crveno belih Milan Rastavac.

Moram da kažem da se radujemo nedeljnoj utakmici, koja sa sobom donosi određenu težinu i specifičnost, koja je po mom mišljenju mnogo lepa. Idemo na megdan velikom rivalu koga poštujemo, a s druge strane imamo i naše ambicije da se nametnemo kao ozbiljan takmac u jednoj takmičarskoj utakmici, reko je on za klupski sajt.

Zatim je dodao:

Imaju igrački potencijal zbog kog opravdano pretenduju na vrh, ali opet imaju i svoje slabosti koje su pokazali u pojedinim utakmicama što pokazuje da nisu nepobedivi. Moramo odigrati muški, takmičarski i kvalitetno, da bismo nametnuli i iskoristiti te Partizanove mane, Ono što definitivno ne odgovara Partizanu jeste kada nema potpunu kontrolu utakmice. Kada kontroliše svoje napade i sa koliko igrača treba da se brane, onda je mnogo opasniji. Zato mi moramo da razbijemo tu kontrolu, da ih teramo da se češće brane i da im smanjimo broj prilika za kontre, jer su tu opasni pre svega preko Dijabatea. Partizan voli da ima brze napade, iz njih je najopasniji i zato moramo da skratimo i prostor. zaključio je Rastavac.

Meč Partizana i Vojvodine, na programu je u nedelju od 19 časova na stadionu “JNA” u Humskoj.

Foto: FK Vojvodina

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRIČALO SE O POVRATKU U MINHEN: Potpisao Nagelsman!

Nemački trener Julijan Nagelsman rastao se krajem prošle sezone sa Bajernom. Tomas Tuhel je preuzeo tim i odveo ga do...

POVEZANE OBJAVE