Trener Fiorentine govorio o Luki Joviću

Stigao je srpski reprezentativac Luka Jović tokom leta u Fiorentinu posle brojnih preokreta, pomalo neočekivano u transferu, a ne kao pozajmljeni fudbaler Reala.

Igre na pripremama su navele navijače Ljubičastih na visoka očekivanja, koja su počela da se ostvaruju golom na startu Serije A protiv Kremonenzea, ali je tu potpuno stao.

O očekivanjima od Jovića pred duel protiv Atalante govorio je trener Fiorentine Vinćenco Italijano.

Pokazao je da ima sve karakteristike koje poseduju ‘punokrvni’ napadači. Ima 24 godine, a ne 35. Mlad je, temperamentan, i mentalno ima prostora za napredak. Mora ponovo da bude odlučan, da povrati volju, rekao je Italijano, pa dodao:

Dobro je počeo, sad da pronađe osmeh koji se zagubio vremenom, a napadači moraju da ga imaju. Nedostaje mu gol. Kada promašujete i neodlučni ste, gubite na samopouzdanju. On sve ima da bude odličan centarfor. Treba da se potrudi, a mi da ga stavimo u poziciju da izvlačimo maksimum iz njega, prokomentarisao je trener tima iz Firence.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Određen sudija za meč Radničkog i Vojvodine u Kupu Srbije

U polufinalnom meču Kupa Srbije koji se igra u Kragujevcu između Radničkog i Vojvodine FSS je dodelio arbitra. Glavni sudija...

POVEZANE OBJAVE