MILOJEVIĆ PRED MLADOST: Imaćemo slatke muke da izaberemo startnih 11

Između odrađenog posla u Kupu protiv Mačve i veoma važnog duela sa Ferencvarošem u Ligi Evrope, aktuelnog šampiona Srbije Crvenu zvezdu očekuje gostovanje Mladosti GAT.

Trener Zvezde Miloš Milojević najviše se pribojava promene na klupi protivničkog tima.

Posebna motivacija protiv Mladosti neće biti potrebna, a očekujem meč gde će pokušati da urade sve što je u njihovoj moći da nas pobede. Međutim, više sve zavisi od nas samih. Ako podižemo nivo igre i koristimo šanse u pravom trenutku mislim da će biti lakše. Poštujemo protivnika u pripremi utakmice. Promenili su trenera što može da bude malo neprijatno kada igrate prvi put, ne znamo tačno kako će igrati, rekao je strateg Zvezde, pa dodao:

Imamo indicije kako su igrali kada je bio sa ekipom. To je nešto na šta se fokusiramo kod njih, ali 95 posto se fokusiramo na to da stvari radimo bolje, koje pokušavamo da radimo, da to postanu automatizmi. Na dobrom smo putu, naravno to nekada izgleda bolje, nekad gore. Nekada idemo dva koraka napred, nekad nazad, ali mislim da postoji dosta prostora za napredak, smatra Milojević.

On je ocenio i kvalitet sutrašnjeg protivnika.

Imaju dva dobra špica, sličnog profila, Katanić, Vidakov i Arsić koji je uvek neugodan na prekidu. Mislim da su kao tim čvrsti, da su porasli, privikavaju se na nivo koji im je potreban. Mislim da imamo dosta kvaliteta, vraćaju nam se igrači posle reprezentativne pauze koji su sveži i nisu igrali protiv Mačve. Imamo grupu kvalitetnih igrača i ne postoji opravdanje, niti mogućnost da tražimo bilo kakav alibi, jasan je bio Milojević.

Ono što posebno raduje jeste stanje igračkog kadra.

Veoma sam srećan, jer imamo sve igrače na raspolaganju – svi su spremni. Ne postoji niko ko ne može da igra, tako da ćemo imati slatke muke da izaberemo startnih 11, kao i ko će biti u 22 igrača, nije krio oduševljenje trener crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE