SRPSKI TENISER IMAO ZDRAVSTVENIH PROBLEMA: Izgubio sam šest kilograma

Srpski teniser Filip Krajinović objavom na Instagramu obratio se javnosti i otkrio da je imao zdravstvenih problema.

Prema njegovoj objavi, može se zaključiti da je, srećom, sada bolje, pošto je poručio da će pokušati da završi sezonu.

Nažalost, zbog zdravstvenih problema nisam u mogućnosti da se takmičim i dajem sve od sebe na terenu, vredno radim i trudim se da se što pre oporavim i nastavim sezonu, naveo je Krajinović na Instagramu.

Da je sada zdrav, potvrdio je i u izjavi za “Sportal”, za koji je detaljnije objasnio kako se sve odvijalo.

Razboleo sam se i izgubio sam šest kilograma. Sa 86 kilograma pao sam na 80, nemam niti jedan mišić na telu. Počeo sam polako da treniram, da se vraćam. Ostavio sam mogućnost da odigram Beč i Pariz do kraja sezone, ali videću. Razmisliću da li ću putovati u Austriju i Francusku ili ću sačekati do početka sledeće godine sa takmičenjima, još uvek je u dilemi Srbin.

Da nešto nije u redu, moglo se naslutiti i tokom Dejvis kupa, na kom jedini iz srpskog tima nije nastupio.

Iskreno, pojma nemam šta je tačno bilo. Videli ste me i u Valensiji, “raspadao” sam se tamo. Kašljao sam, nije mi bilo dobro. Posle Španije nisam bio u stanju da treniram, bilo mi je baš loše. Počeo sam ponovo pre dva dana da treniram, idem u teretanu, moram da vratim snagu, objasnio je Filip, pa dodao:

U Valensiji sam osetio da sam fizički loše, razboleo sam se, ali sam igrao, a onda sam se vratio u Srbiju i zaista mi nije bilo dobro. Šest kilograma sam smršao. Plus, imao sam i nekih privatnih problema koji su me baš pritisli. Bilo mi je baš teško. Ali moraš da živiš sa tim, rekao je srpski teniser, trenutno 41. na svetu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Monako se “vratio iz mrtvih”, Lojd za izjednačenje u seriji

Velika drama viđena je i u drugom meču u seriji između Monaka i Fenerbahčea. Pošto je prva rešena u...

POVEZANE OBJAVE