Ivanić plesao na Karađorđu, ubedljiva pobeda Crvene zvezde

Crvena zvezda je slavila u Novom Sadu protiv Mladost GAT 0:4, u okviru 13. kola Superlige.

Prvo poluvreme je bilo u potpunosti u znaku Crvene zvezde. Prvu veliku šansu su imali u 5. minutu, kada je posle gledanja VAR-a sudija faul nad Ivanićem okarakterisao kao penal.

Loptu je uzeo Aleksandar pešić, ali ga je golman domaćih Milojević lako zaustavio.

U nastavku su gosti nastavili sa napadima, i već u 12. minutu Mirko Ivanić postiže evro gol za 0:1.

U nastavku slika na terenu je ostala ista, a još jednu veliku šansu je propustio Aleksandar Pešić. Ovoga puta glavom sa 5 metara na centaršut Ivanića, šutirao je preko gola.

U drugom poluvremenu Mladost je više pokušavala da preti golu Crvene zvezde, ali su crveno-beli i dalje diktirali tempo. Miloš Milojević je napravio nekoliko izmena u napadu, i u igru su ušli Ben i Katai umesto Pešića i Bukarija.

Upravo ova dva igrača su učestvovali u drugom golu kada je Ben odlično uposlio Kataija koji je smestio loptu u praznu mrežu.

Ušlo se u mirniji deo meča, a onda je u 84. minutu Crvena zvezda postigla i treći gol. Posle kornera, Katai je propustio loptu do Ivanića, koji posle dobrog prijema šalje loptu iz gola Milojevića.

Tu nije bio kraj golovima, pošto je samo par minuta kasnije Crvena zvezda dobila novi jedanesterac. Ovog puta odgovornost je preuzeo Gelor Kanga, koji je bio siguran sa bele tačke za 0:4.

Do kraja meča Mladost je imala dve dobre prilike, ali je u obe Borjan izašao kao pobednik.

Posle ove pobede Crvena zvezda će na prvom mestu imati 29 bodova iz 11 utakmica, dok Mladost će ostati pretposlednja sa 8 bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DENVER NE STAJE: Barklijeva reakcija koja je privukla pažnju posle brejka u LA (VIDEO)

Košarkaši Denvera upisali su 11 pobedu u nizu protiv LA Lejkersa. Tako su sinoć poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE