PL: Neviđena revija golova u nezapamćenom debaklu Junajteda, uz dva het-trika! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Sitija demolirali su na svom Etihadu u mančesterskom derbiju Junajted sa 6-3, u sklopu 9. kola Premijer lige.

Krajnji rezultat čak ne svedoči o pravom odnosu snaga, pošto je tim Pepa Gvardiole već u prvom poluvremenu rešio sve, jer je vodio sa 4-0. Zanimljivo je da su sve golove za Siti postigli Erling Haland i Fil Foden, koji su upisali po het-trik.

Već u 8. minutu je Građane do prednosti doveo Fil Foden, koji je u završnici prvog dela, odnosno 44. minutu praktično i rešio pitanje pobednika drugim golom posle asistencije Halanda sa leve strane.

Pre ove asistencije, norveški napadač je i sam nastavio golgetersku seriju, pošto je u roku od samo tri minuta, od 34. do 37. doveo Siti do vođstva od 3-0.

Oba gola su postignuta posle asistencije Kevina De Brujnea, prvi glavom, a drugi nakon uklizavanja.

Usled sveopšteg sivila Junajteda, pomalo ni iz čega usledio je efektan pogodak Entonija, koji je delovao više kao utešni, nego što je davao nadu gostima, čije su pristalice još pre kraja prvog poluvremena počele da odlaze sa stadiona.

Haland je u 64. minutu kompletirao još jedan u nizu het-trik na ovom stadionu, a potom u tom dostignuću pomogao i Fodenu, drugom asistencijom za njega u 73. minutu, kada je domaćin poveo sa ogromnih 6-1.

Marsijal je u 84. minutu smanjio na 6-2, kada je odbijenu loptu nakon odbrane Edersona smestio u mrežu, a zatim i postavio konačan rezultat sa bele tačke, realizacijom penala koji je prethodno nad njim skrivljen.

https://ok.ru/video/3916764809798

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KOŠARKAŠ MAKABIJA SIGURAN: Bili bismo u top 3 da nije počeo rat

Košarkaši Makabija poveli su sa 1:0 u plej-of seriji Evrolige protiv Panatinaikosa. Sezonu su završili ligaški na sedmom mestu, a...

POVEZANE OBJAVE