UBEDLJIVA POBEDA: Partizan lako savladao Vojvodinu

U okviru 13. kola Superlige Srbije fudbaleri Partizana su na svom stadionu savladali Vojvodinu rezultatom 4:1.

Partizan je od samog početka krenuo ofanzivno, što se isplatilo. Crno beli su došli do prednosti u 16. minutu posle greške gostujućeg sastava.

Grešku je napravio Traore, koji je loše dodao do golmana Carevića, Rikardo je bio brži, lopta se odbila do Natha koji je pogodio prazan gol.

Novu prednost Partizanu donosi opet Natho, ovog puta iz penala u 23. minutu igre.

Pored minusa od dva gola, Vojvodina je ostala i sa igračem manje. Jeličić je za nekoliko minuta dobio dva žuta kartona. Prvi je dobio zbog penala što je skirivio nad Rikardom, a drugi kada je nagazio Filipovića. Do kraja prvog dela, Partizanu je bar poništio dva gola, jedan Rikardu drugi Markoviću .

Vojvodina je hrabrije ušla u drugom delu medutim bez uspeha. Partizan je povećao svoju prednost u 61. korner je izveo Natho, a najviši u skoku bio je defanzivac Filipović. Tri minuta kasnije potpuno sam na petercu bio je Rikardo posle centaršuta Uroševića ali lopta je završila pored gola. Par minuta kasnije svoj debi u Partizanu imao je Andrija Pavlović koji je zamenio Rikarda.

U 74. minutu sjajna akcija i velika šansa za Vojvodinu, Čumić se našao ispred Popovića, snažno je šutiao, međutim, pravo u golmana Partizana. Osam minuta kasnije Vojvodina smanjuje na 3:1, sjajnim golom Uroša Nikolića iz slobodnjaka. Kratko je trajala rados gostiju, još jedna greška u odbrani Traorea, koju koristi Baždar.

Poslednja prilika viđena je u poslednjem minutu, a svoju šansu nije iskoristio Jović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠPANCI PIŠU: Ivanović bi mogao da završi četvrti mandat u Baskonji, spremna zamena!

Košarkaši Baskonje večeras igraju odlučujuću utakmicu u Evroligi. Ukoliko savladaju Virtus, igraće plej-of seriju sa Real Madridom. U španskom prvenstvu su...

POVEZANE OBJAVE