Klop savršeno pojačanje za Liverpul pronašao u italijanskom gigantu, u igri je 80.000.000 evra

Liverpul priprema spektakularni transfer za zimski merkato kome je meta – Marcelo Brozović! Tako barem tvrdi engleski Miror, pozivajući se na izvore bliske hrvatskom reprezentativcu.

‘Redsi’ su Interu navodno spremni ponuditi ogromnu količinu novca, samo da bi 29-godišnjeg veznjaka doveli na Enfild. Brozović je nedavno na Đuzepe Meaci potpisao novi ugovor koji ga vezuje do 2026. godine. Što ne znači da ga Inter neće prodati dobije li odgovarajuću ponudu.

Premda je jasno da u Brozoviću imaju važnog igrača ekipe i veliko je pitanje koja bi ih to ponuda mogla naterati da puste takvog igrača.

Barselona, Mančester Junajted i Totenhem takođe se već neko vreme navode kao klubovi koji bi hteli Brozovića, a realno je samo Junajted taj koji bi osim Liverpula mogao izdvojiti barem 80 miliona evra, koliko je realna Brozovićeva cena u ovom trenutku.

S obzirom na to da Liverpul letos nije uspeo dovesti željeno pojačanje na sredini terena, Jirgen Klop očajnički traži igrača kome bi poverio ključeve veznog reda. Brozović je definitivno taj nivo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ludnica u Njujorku, trener File osuo paljbu po sudijama: Video je da sam tražio tajm-aut (VIDEO)

Pored meča u Denveru, gde je Džamal Marej postigao koš za pobedu Denvera protiv Lejkersa, ništa manje luda završnica...

POVEZANE OBJAVE