Lalatović nakon pobede pecnuo bivšeg trenera Partizana!

U okviru poslednjeg meča 13. kola Superlige Srbije, fudbaleri Radičkog iz Niša odigrali su nerešeno protiv ekipe Čukaričkog.

Trener Nišlija, Nenad Lalatović je izneo utiske nakon ovog susreta.

– Zadovoljan sam. Čukarički je na poslednjih pet utakmica primio samo jedan gol, a mi smo mu danas dali dva. Nismo zaslužili da izgubimo, da smo izgubili to bi bilo nezasluženo. Olako smo primili golove. Moram da pohvalim moje igrače koji su ispunili sve zahteve, dali 100 odsto sebe. Posle ovoga moramo da budemo zadovoljni. Hvala prijateljima Nemanji Vidiću i Mihajlu Pjanoviću koji su došli sa decom da me bodre. Ovu pobedu posvećujem svojoj deci, Vidiću i Pjanoviću, gradu Nišu… Ne pobedu, već bod, jer ovaj bod je za mene kao pobeda, rekao je Lalatović za televiziju Arena sport i ddoao:

 Nadam se da neki treneri neće da mi zamere što sam došao sa decom, evo nemaju Zvezdin dres.

On je tako još jednom “pecnuo” nekada v. d. trenera Partizana, a sada šefa struke TSC-a Žarka Lazetića. 

Lalatović je pre dva meseca oštro odgovorio na njegovu izjavu da neće na utakmicu da dolazi u dresu Partizana, sa decom i da izgubi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON SVETSKOG ZLATA: OI su poslednji izazov za Herberta sa Nemcima!?

Košarkaška reprezentacija Nemačke dominantno je osvojila prošlogodišnje svetsko prvenstvo. U finalu su savladali selekciju Srbije. Takmičenje završili bez poraza predvođeni...

POVEZANE OBJAVE