MERIDIAN JE TU DA ISPUNJAVA SNOVE: Upoznajte šestoricu najsrećnijih fudbalskih fanatika u Srbiji!

Reprezentacija Srbije demonstrirala je pravu silu u Ligi nacija i vratila veru i optimizam brojnih navijača.

Posle dugo vremena utakmice nacionalnog tima čekaju se sa velikim nestrpljenjem, baš kao i Svetsko prvenstvo, koje nas očekuje u novembru.

Nema mnogo vremena, a ima mnogo onih koji bi voleli da otputuju u Katar i bodre izabranike Dragana Stojkovića Piksija. Ipak, samo pravi srećnici će tu priliku i dobiti.

Nekima od njih šansu je dala sportska kladionica Meridian, koja je prethodnih meseci organizovala fantastično takmičenje IGRAJ ZA KATAR, koje je na jednom mestu okupilo fudbalske fanatike, ljubitelje sportskog kladjenja i slot igara. Svima je zajednička jedna stvar – ljubav prema fudbalu i nacionalnom timu Srbije.

Više nego uzbudljivo takmičenje je trajalo šest meseci i sada smo dobili i poslednjeg dobitnika puta u Katar, a to je Miroslav V.

Podsetimo, nešto ranije, kartu za Mundijal osvojili su i Nenad Ž., Nikola D., Predrag Đ., Saša V., kao i Petar Č. Upravo je Petar bio taj koji je ”probio led” i prvi stigao do fantastičnog poklona, a njegovim stopama krenulo je još nekolicina srećnika.

Ovi momci imaće nesvakidašnju priliku da bodre našu reprezentaciju u Kataru i nadamo se donesu sreću Piksiju i “Orlovima”, koji pred sobom imaju velike prepreke: Brazil, Kamerun i Švajcarsku.

Takmičenje je završeno, putnici su poznati, ali postoje i drugi načini da pružiš podršku našem timu. Vreme je za PATRIOTSKI TIKET!

Registruje se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmi fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD + 200 SPINOVA i iskoristi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Meridian je odavno izbacio kvote za osvajanje Mundijala, a ako verujete u “Orlove” – iskoristite kvotu 100 na njihov trijumf. Kladi se u Meridianu – kladionici u kojoj se snovi ostvaruju!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Barselona potpisala ugovor vredan 1,3 milijarde evra!

Barselona muči muku sa finansijama poslednjih godina što utiče i na rezultatskom planu. Klub je ispao u 1/4 finalu Lige...

POVEZANE OBJAVE