VAR – DA ILI NE? Iskoristi slobodnu igru u Meridianu i sastavi nesvakidašnji tiket!

Volite sport i online kladjenje, slobodnog ste duha i želite da zaradite? Slobodna igra u Meridianu je još jedan fenomenalan način da iskažete kreativnost i slobodu, ali i da dopunite svoj budžet!

Ono po čemu je sportska kladionica Meridian prepoznatljiva, osim naravno fantastičnih bonusa, jeste upravo i slobodna igra.

To konkretno znači da imate slobodu da smislite sami svoju opkladu. Dakle, možete se kladiti na bilo koji sportski ili društveni događaj koji vam padne na pamet. Bilo koja moguća ili nemoguća situacija na meču, milionski transfer najdražeg fudbalera ili rezultat meča dva ljuta rivala – odluka je samo vaša.

Ali, ovog puta vam donosimo jedan specijalan predlog!

Jedna od glavnih tema u fudbalskom svetu je svakako VAR tehnologija, koja izaziva prilično oprečna mišljenja.

Ono što je sigurno jeste da sve češće gledamo situacije u kojima se sudije odluče da pogledaju VAR i to je upravo nova opcija za kladjenje u Meridianu!

Dakle, verovali ili ne – možete se kladiti na to da li će glavni arbitar gledati VAR ili ne, i to u TOP DVE LIGE – Seriji A i LaLigi.

Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs i odigrate svoj tiket sa ovom fantastičnom ponudom.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA!

Naravno, budite slobodnog duha, pa predložite i neke nove igre!

Koju reč birate za ovu fenomenalnu mogućnost: neodoljivo, zanimljivo, perfektno? Složićete se da su ova tri udružena pojma prava definicija za novu Meridian promociju.

Igrajte se, okušajte sreću i dobro zaradite u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE