IZ ZVEZDE SE PRISETILI LEGENDARNOG DUELA SA MAĐARIMA, PA PORUČILI: Neophodno da tribine budu ispunjene kao tada (VIDEO)

Fudbalere Crvene zvezde, posle dva uvodna poraza, u Ligi Evrope očekuju dva duela protiv starog znanca, ekipe Ferencvaroša, a prvi će se odigrati već u četvrtak od 18.45 na stadionu Rajko Mitić.

Bio je to povod da se iz kluba prisete prethodnog okršaja na Marakani, koji je ostao čuven po rekordu kada je reč o broju navijača. Tada ih je na stadionu bilo 110.000.

Bila je to utakmica polufinala Kupa pobednika kupova, kada je kao pobednik izašao mađarski tim.

Prema važnosti ni naredna dva okršaja nisu daleko od onog koji je odigran 1975. godine, s obzirom na to da crveno-beli hvataju poslednji voz za prolaz u nokaut fazu. Iako je jasno da rekord neće moći da bude dostignut zbog sadašnjih propisa i smanjenog kapaciteta stadiona, iz kluba su imali poruku za zvezdašku javnost.

Zvezdaška javnost veruje u pobedu, a za to je neophodno da tribine Marakane budu ispunjene do poslednjeg mesta, baš kao što je to bilo 1975. godine. Ipak, taj 23. april će zauvek ostati zlatnim slovima upisan u bogatu istoriju Crvene zvezde i taj rekord će se zauvek pamtiti, poruka je iz kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KK PARTIZAN SPREMA VELIKI POVRATAK!? Miljenik navijača se vraća u crno-beli tabor?

Pre nekoliko dana predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je kako se uveliko radi na pojačanjima i kako bi moglo...

POVEZANE OBJAVE