Nastavlja se: Fudbalski klub Partizan optužio Ostoju Mijailovića (FOTO)

Fudbalski klub Partizan optužio je Ostoju Mijailovića da je koristio falsifikovani pečat.

Mijailović je nedavno postao predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan u zvničnom zapisniku APR-a. To je sve osporila fudbalska sekcija JSD-a na čelu sa Miloradom Vučelićem i Milošem Vazurom, a sada stižu nove informacije

-Sudski veštak je utvrdio da je Ostoja Mijailović, na svim dokumentima predatim APR-u, koristio falsifikovani pečat, naveo je FK Partizan na društvenim mrežama i postavio dokumenta.

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura izneo je dokaze koji bacaju drugačije svetlo na nedavno održanu skupštinu JSD Partizan. Pomenuta skupština, od strane Vazure označena kao neformalni skup, upisana je u APR kao legitimna te su njeni predstavnici ozvaničeni kao novi zastupnici JSD Partizan.

 -Mi smo podneli krivične prijave i protiv predsednika Košarkaškog kluba i protiv svih odgovornih za ova dešavanja. Znali smo sa kim imamo posla, upozorili smo ljude iz APR-a na vreme, a sada je i sudski veštak, poredeći pečat sa zvaničnih dokumenata iz 2018. sa spornim pečatom sa dokumenata koja je Ostoja Mijailović odneo u APR, uočio čak osam bitnih razlika, rekao je Vazura uz priloženu dokumentaciju.

Ovo su sva dokumenta koja je medijima priložio FK Partizan:

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato ko deli pravdu Orlovima protiv Crne Gore!

U ponedeljak 27. marta fudbaleri Crne Gore će dočekati Fudbalsku reprezentaciju Srbije, a poznat je i arbitar za ovaj...
Bugarska - Crna Gora
tip 1X2
X @ 3.05
Ovaj tip je predložio Peca na CircusCasino
Denizlispor - Boluspor
tip Dupla šansa
1X @ 1.61
Ovaj tip je predložio Vlajko na Mozzartbet
Red Star - Orléans
tip 1X2
1 @ 1.90
Ovaj tip je predložio Vlajko na MaxBet
Škotska - Kipar
tip Poluvreme/Kraj
X/1 @ 3.80
Ovaj tip je predložio Peca na Meridianbet
VfR Mannheim - Osnabrück
tip Da postigne pogodak - obe ekipe
Da @ 1.55
Ovaj tip je predložio Peca na Mozzartbet

POVEZANE OBJAVE