PRED DUEL SA KELNOM: Dragović Nemcima otkrio mane i vrline večitog rivala i prognozirao rezultat

Fudbaleri Partizana u četvrtak gostuju Kelnu u sklopu 3. kola evropske Lige konferencija, a ovaj meč dolazi u veoma nezgodnom trenutku, s obzirom na to da je Keln pre tri dana savladao Borusiju iz Dortmunda.

Ovim povodom je nemački “Bild” želeo da se bliže informiše o narednom rivalu “Jarčeva” putem štopera večitog rivala i nekadašnjeg igrača Bajera iz Leverkuzena Aleksandra Dragovića.

Keln je očigledan favorit. Ako se sve bude odvijalo prema planu, Keln i Nica će proći grupu, ali u fudbalu ne pobeđuje uvek bolji, zbog čega, ipak, valja biti oprezan u prognozama, prognozirao je Zvezdin štoper, koji je bio veoma direktan i kada je reč o krajnjem ishodu:

Biće 2:0 za Keln, nije oklevao pri proceni.

On je ipak izdvojio svetle tačne crno-belih.

Snaga i veliki plus tog tima je ofanziva. Rikardo Gomeš je uvek opasan po gol, Bibars Natho, uprkos činjenici da ima 34 godine, i dalje briljantan fudbaler, ali prema mojoj oceni najveća opasnost po Keln biće po desnom krilu, gde dejstvuje Fuseni Dijabate. Bili smo saigrači u Lesteru, poseduje Dijabate veliki kvalitet, iz prve ruke je potvrdio Dragović.

Dragović kao glavno pitanje postavlja pritisak pod kojim se nalazi Partizan zbog loših rezultata, odnosno snagu da se nosi sa istim.

Loše je počeo prvenstvo, iznenađujuće ispao iz kupa, nezadovoljstvo navijača je ogromno. Ostaje da se vidi kako će se ekipa nositi sa pritiskom. Ranjiva je u odbrani i protivnici joj stvaraju daleko više šansi nego prošle sezone, primetio je štoper Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SEĆAĆE SE OVE UTAKMICE: Imali +14, loši minuti crno-belih za brejk Olimpijakosa u prepunoj Areni!

Košarkaši Partizana poraženi su od Olimpijakosa 74:69 u 32. kolu Evrolige. Imaće za čim da žale pošto su tri...

POVEZANE OBJAVE