Ronaldo u januaru definitivno napušta Mančester junajted! Bira između ostanka u Engleskoj i povratka u Italiju

Nakon napornih letnih meseci u kojima je pokušavao napustiti Mančester junajted Kristiano Ronaldo u januaru bi mogao isposlovati ono čemu se nadao.

Portugalski napadač želeo je u klub koji će biti konkurentan u prvenstvu i Ligi šampiona što Junajted nije. Velikan s Old Traforda nakon osam kola u Premijer ligie, uz odigranu utakmicu manje, već zaostaje devet bodova za vodećim Arsenalom, a u elitnom rangu ni ne igra.

U prošlom kolu izgubio je gradski derbi od Mančester sitija sa 3:6, s time da je do 84. minuta bio u zaostatku od pet golova. Bivši napadač Reala i Juventusa je taj dvoboj odgledao s klupe te i dalje čeka prvi gol sezone u Premijer ligi.

I dalje sa željom da se bori za titule te frustriran zbog minutaže koju ima u klubu, Ronaldo nije odustao od ideje da napusti Junajted. U letnjem prelaznom roku njegov ga je agent nudio evropskim velikanima, no zainteresiovanih barem po visokoj ceni, nije bilo. Novi pokušaj dogodiće se u zimskom prelaznom roku.

Daili Telegraf navodi da će klub u januaru biti spreman na nove pregovore te će pokušati iskoristiti činjenicu da nezadovoljnom Ronaldu ugovor ističe krajem sezone. Ističe se i da će Ronaldo, želi li taj transfer, morati pristati na smanjenje plate na novoj adresi.

Kao favoriti za Ronaldovo dovođenje spominju se londonski Čelsi i trenutno prvoplasirani klub italijanske Serije A, Napoli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE