Jovanović pred Efes: Najteža i najlakša utakmica za nas!

Košarkaši Crvene zvezde novu sezonu u Evroligi otvaraju duelom protiv aktuelnog prvaka Evrope, Efesa.

Trener crveno-belih, Vladimir Jovanović je izneo očekivanja pred ovaj meč.

Istovremeno najteža i najlakša utakmica za nas. Igramo protiv dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope, da nije bilo sezone koja je prekinuta zbog korone verovatno i triput vezano bi bili prvaci… Na svoj fenomenalan roster dodali su još i Klajburna, Žižića i Polonaru, imaju fenomenalan tim, pokriven na svim pozicijama. Samim tim i ove godine biće favoriti za najviše domete. Na nama je da odigramo mušku utakmicu, da pokažemo bolju igru i iskoristimo sve prilike koje nam se ukažu da budemo opasni, rekao je Jovanović.

Klub sa Malog Kalemegdana ne planira da podigne belu zastavu u Istanbulu.

– Želim da vidim da ravnopravno igramo sa Efesom, da im pariramo u nekim košarkaškim segmentima koji su nama važni. Ipak, na prvom mestu mi je da vidim kako je ekipa napredovala u odnosu na prethodni period. Idemo korak po korak, želim da podižemo igru i budemo pravi kada za to dođe vreme.

Jovanović u Turskoj neće moći da računa na Nedovića i Dobrića.

Da, imali smo kadrovskih problema, još ne možemo da računamo na Nedovića i Dobrića, koji su naše prve opcije na poziciji dva. Spremili smo rešenje i za to, ali nam nije lako da sve kombinujemo. Pritom, ni raspored nam ne ide na ruku, jer u prvih sedam kola pet puta gostujemo. Duplo kolo smo u Španiji, mada do tada ima dovoljno vremena, ali ceo raspored je nezgodan za nas..

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DENVER NE STAJE: Barklijeva reakcija koja je privukla pažnju posle brejka u LA (VIDEO)

Košarkaši Denvera upisali su 11 pobedu u nizu protiv LA Lejkersa. Tako su sinoć poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE