Milojević pred Ferencvaroš: Evo šta je izjavio trener crveno-belih

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18.45 časova na stadionu “Rajko Mitić” dočekuju Ferencvaroš u ovkiru trećeg kola grupne faze Lige Evrope.

Svoja očekivanja pred duel u Beogradu izneo je trener crveno-belih Miloš Milojević. On je na početku govorio o predstavniku iz Mađarske.

– Nije me iznenadio uspeh Ferencvaroša. Znao sam da imaju kvalitet, poznajem dosta igrača, pogotovo one koji su igrali u Skandiinaviji. Uzeli su Traorea, tu je Tokmak, odlikuje ih dosta brzine u napadu. Imaju iskusnog, dobrog trenera i mislim da se očekivalo da imaju uspeha u Evropi, počeo je Milojević.

Milojevića nije iznenadio poraz od Ferencvaroša od Kečkemeta.

– Nije im legla ekipa Kečkemeta, igrali su onako kako Ferencvarošu ne odgovara. Ne mislim da je to loša forma, svaki poraz poljulja i sve je to normalno u fudbalu. 

Milojevića su pitali da uporedi snagu dva prvenstva (srpskog i mađarskog). 

– Razliku je teško oceniti, mogu da vidim da su stvorili bolje uslove za rad, arene su kvalitetne. Ne mogu detaljnije što se tiče kvaliteta, je trener govorio o preostalim utakmicama u Ligi Evrope.

– Šest poena je u igri u ova dva meča sa Ferencvarošom, dvanaest ukupno, sve je moguće, ja mislim da možemo da pobedimo prvu ekipu u grupi, ali sve je otvoreno, jasan je trener Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OVO ĆE MNOGE OBRADOVATI: Poznat naredni klub Jirgena Klopa?!

Sredinom sezone Jirgen Klop je šokirao fudbalsku javnost najavivši odlazak sa klupe Liverpula nakon mnogo godina. On je potpuno...

POVEZANE OBJAVE