Petrić pred meč u Nemačkoj: Od ispadanja iz Kupa došli smo do toga da treba pobediti Keln

Fudbalere Partizana očekuje meč u Kelnu protiv istoimenog kluba u okviru Lige Konferencija.

Crno-beli su do sada osvojili dva boda pošto su odigrali nerešeno sa ekipama Slovačko i Nica. Keln sa druge strane je osvojio 4 boda.

Trener Partizana Gordan Petrić najavljuje težak meč posle turbulentnog perioda.

Brzo dolaze ove utakmice, sedam dana otkako smo odigrali čudnu utakmicu u Kupu, pa onaj meč sa Vojvodinom. Smenjuju su radosti i tuge, pre sedam dana smo bili tužni zbog ispadanja iz Kupa, pa smo se radovali protiv Vojvodine. Rekao sam da je to zamajac za ovu seriju teških utakmica i mnogo mečeva do 13. novembra. Sutrašnjom utakmicom bih želeo da se nastavi sve isto kao i protiv Vojvodine. Mislim da su igrači spremni, odmorni, da znaju šta im ovaj meč nosi. Ovo je evropski izlog, za dosta igrača da se pokažu na ovako teškim utakmicama, imamo tu malih problema što nemamo dva igrača na sredini terena, Belića i Fejsu, moraćemo da napravimo balans u utakmici. Ali, kažem mislim da su igrači spremni i da znaju šta ih očekuju, igramo protiv favorita u našoj grupi i ekipe koja je navikla na ovakve utakmice svake nedelje. Mi smo delimično navikli, ali oni su u prednosti što se tiče ovakvih mečeva, rekao je Petrić.


Partizan je ove sezone imao tri utakmice koje su završile 3:3, ali trener Partizana želi drugačiji meč u Nemačkoj.

Šta znam, kad su takvi rezultati tu ima emocija i stresa, da li bih potpisao? Ne verujem, pre bih uzeo drugi rezultat. Ali ako je do ljudi i do toga da oni mogu da uživaju, onda može. Tu je mnogo emocija, mnogo stresa, treba dati tri gola, ali i primiti isto toliko.

Keln je pobedio Borusiju Dortmund u poslednjem meču, dok je Partizan ispao iz kupa i pobedio Vojvodinu u prvenstvu.

Sad sve ovo što se desilo u sredu i u nedelju, ja sam to zaboravio. Verujem da su igrači zaboravili, oni treba ponovo da se dokazuju sutra, ali ako se desi to je lepo za analizu. Kako smo od ispadanja iz Kupa došli do toga da pobedimo ekipu koja je pobedila Borusiju iz Dortmunda. To je za ove što predaju u školama, mi zaboravljamo.

Imaće i hendikep Petrić, neće moći da računa na Ljubomira Fejsu i Kristijana Belića.

Nedostajaće i Fejsa i Belić, oni su specifični jer mogu da povuku celu liniju napred. Imaju te trkačke sposobnosti, možda i najbolje u našoj ekipi. Neće biti promena formacija, samo će biti “glava za glavu”, zaključio je trener Partizana, Gordan Petrić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZVEZDA KATALONACA: Ernangomez već nezadovoljan! (VIDEO)

Košarkaši Barselone bore se tri kola pre kraja za prednost domaćeg terena u plej-ofu Evrolige. Doigravanje u Španiji će takođe...

POVEZANE OBJAVE