ATAMAN PRED ZVEZDU: Očekuje nas jako zahtevna utakmica

Danas startuje nova sezona košarkaške Evrolige, a šampion Srbije i ABA lige Crvena zvezda na startu odmah ide na noge dvostrukom uzastopnom i aktuelnom šampionu Anadolu Efesu.

Pred ovaj duel svoja očekivanja izneo je trener turskog tima Ergin Ataman.

Kreće nova sezona, ali su ciljevi i ambicije ostali isti. Želimo da se borimo za odbranu evropskog trona. Tome ćemo težiti. Kao i uvek, idemo korak po korak, a svaka utakmica je od vitalnog značaja na putu ka cilju koji smo zacrtali. Prva prepreka je Crvena zvezda. Očekuje nas jako zahtevna utakmica. Sve utakmice u elitnom takmičenju su takve, izjavio je Ataman, pa se osvrnuo na srpski tim:

Zvezda je promenila roster u odnosu na prošlu sezonu, ali je formirala izuzetno jaku ekipu. Znamo kako se stiže do pobeda. Recept nećemo menjati. Odbrana mora da bude na izuzetno visokom nivou, jer iz dobre odbrane, dolaze laki poeni iz tranzicije, dolaze otvorene pozicije za šut. Očekujem veliku podršku navijača, a cilj je jasan, želimo pobedu na startu Evrolige, poručio je trener aktuelnog šampiona Evrope.

Utakmica se igra sutra od 19.30 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VUJOŠEVIĆ: Ne volim Zvezdu zbog povlašćenog statusa

Nekadašnji dugogodišnji trener Partizana, ali u jednom periodu i Crvene zvezde, Duško Vujošević gostovao je u emisiji "360 stepeni"...

POVEZANE OBJAVE