MICIĆ KOMENTARISAO ZVEZDU: Napravili su super kombinaciju, Jovanović je talentovan trener

Košarkaši Crvene zvezde otvaraju evroligašku sezonu gostovanjem aktuelnom šampionu Efesu.

U prvom kolu su savladali MZT, dokm turska ekipa ima trijumfe nad Fenerbahčeom i Galatasarajem.

Pred ovaj susret, oglasio se bivši igrač crveno belih i najbolji igrač Efesa Vasilije Micić.

Početak je Evrolige. Nemam preterana očekivanja, znajući da smo u procesu uigravanja. Kako mi, tako i Zvezda. Mislim da su napravili odličnu ekipu, sa dosta čvrstom odbranom. Talentom koji će biti primećen u nekim od narednih utakmica. Ono što je najvažnije je da sutra damo svoj maksimum i budemo spremni za jednu čvrstu utakmicu, rekao je on.

Potom je govorio o novom treneru i igračkom kadru Zvezde:

Desila se velika promena, prvenstveno zbog trenera, pa onda kasnije igrački kadar. Ciljevi Zvezde uvek ostaju isti, a to su najviši ciljevi. Mislim da je ekipa vrlo kompetentna za novu sezonu. Novi igrači koji su došli imaju iskustva i kvaliteta. Najzvučnije ime je Nedović koji je ostvaren evroligaški igrač. Domaći igrači koji su se ustalili u postavi Zvezde, mislim da su napravili super kombinaciju. Trener je nov. Ne toliko iskusan ali talentovan. Radio sam s njim, u reprezentaciji. Ima jako dobre vizije i mislim da je dobar potez napravljen, zaključio je Micić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OSVOJIO JE BUNDESLIGU: Fudbaler Bajera otkrio gde bi da nastavi karijeru

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena, protiv Verdera su potvrdili titulu šampiona Nemačke. Prvu u 120 godina dugoj istoriji kluba. Sada su...

POVEZANE OBJAVE