Sjajni Partizan slavio u Kelnu! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana su napravili sjajan rezultat u Kelnu pošto su istoimeni klub savladali 0:1 u 3. kolu Lige Konferencija.

Meč je za crno-bele počeo kao iz snova. U 9. minutu posle prekida koji je izveo Natho, Svetozar Marković se najbolje snašao u kaznenom prostoru i smestio loptu u mrežu za 0:1.

Kako je bilo očekivano Keln je krenuo silovito ka golu, ali nisu imali velikih prilika osima kada je Adamijan pogodio prečku.

Možda i najveću šansu do kraja poluvremena je propustio Partizan pred kraj poluvremena kada je u gužvi golman Kelna na neverovatan način spasao gol domaćih.

U drugom poluvremenu Partizan je igrao odlično. Menig je propustio veliku priliku kada je ponovo bio bolji golman Kelna. U nekoliko navrata su opasno dolazili do kaznenog prostora, ali falio je završni pas.

Sa druge strane Keln nikako nije uspevao da nametne pritisak i Partizan se umešno branio od njihovih napada.

U 90. minutu Rikardo je odlično probio, dodoao do Andradea i u situaciji 1 na 1 nije uspeo da postigne gol. Malo posle te promašene šanse Keln je imao veliku šansu i umalo da kazne crno-bele na najsuroviji način.

Sudija je pokazao nadoknadu čak 7 minuta. Keln je veliku šansu imao u poslednjim sekundama, ali je golman Popović odlično zaustavio odbitak od Svetozara Markovića.

Na tabeli Partizan i Nica imaju po 5 bodova, dok Keln ima 4. Slovacko je na jednom bodu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda ostaje bez jednog od najboljih igrača

Najveća dilema u Crvenoj zvezdi tokom leta bila je da li se odreći visokog obeštećenja i zadržati Osmana Bukarija...

POVEZANE OBJAVE