JEDAN KLIK – DVA SAMSUNG TELEFONA: Postani vlasnik Z FLIP modela, uskoči u vrhunsko takmičenje već danas!

Meridian nastavlja da organizuje najbolja takmičenja u regionu – igrači imaju priliku da osvoje jedinstvenu verziju Samsung telefona

Izgled kome se svako divi – čim je ugledao svetlost dana Samsung Z FLIP privukao je pažnju javnosti i pobrao simpatije mnogih. Jedinstven model za koji kažu da komotno staje u džep, tašnu, najuže farmerke, a neko uspeva i u novčanik da ga “ušuška”. Bilo kako bilo, ono što želimo da vam saopštimo jeste da ste na klik od ovog vrhunskog telefona!

Kako? Lako!

Ukoliko postanete član Meridian tima, pruža vam se prilika da uskoro i postanete vlasnik Samsung Z FLIP telefona.

Za početak, potrebno je da se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije. Tom prilikom dobijate bonus dobrodošlice u vrednosti od čak 2.000 dinara, ali i 200 poklon spinova na slot igri Maya’s treasure.

Nakon što se registrujete i preuzmete bonus vreme je da vas detaljno upoznamo sa novom promocijom.

Šta je sve potrebno da osvojite Samsung Z FLIP?

Recept je jednostavan: potrebno je da odigrate najviše tiketa na sportskom klađenju ili ukoliko ste, pak, ljubitelj online slot igara – potrebno je da imate najveći broj odigranih spinova na odabranim igrama iz slot ponude, u toku meseca.

Prilika se pruža i kladioničarima, ali i onima koji više vole da zavrte dobar slot! Takmičenje važi za sve igrače registrovane od 01.10.2022 do 31.10.2022. na meridianbet.rs sajtu i mobilnoj aplikaciji

Detalji o takmičenju vas očekuju na sajtu Meridian kladionice, a ono što je važno da napomenemo jeste da pored dve glavne nagrade – Samsung Z FLIP – Meridian deli i keš bonuse, kao i poklon spinove svim takmičarima koji se plasiraju od 2. do 5. mesta. Više o tome saznajte na ovom linku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE