DERBI U MILANU: Bledi Kostić i Vlahović, ubedljivi Rosoneri! (VIDEO)

Milan – Juventus 2:0 (1:0)

Tomori 45+1′, Dijaz 54′

Fudbaleri Milana, pobedili su Juventus na svom terenu u derbiju 9. kola Serije A. Bjankoneri nisu bili na svom nivou dopustivši sebi drugi poraz u sezoni.

Prvu veliku šansu imao je Rafael Leao, koji je u 20. minutu pogodio stativu. Probao je i u 34. minutu, ali je Šćesni to odbranio.

I Kostić je oprobao svoj udarac, ali mu ga je odbrana blokirala. Milano je prvi došao do vođstva pred kraj poluvremena. Fikajo Tomori je iskoristio asistenciju Žirua u prvom minutu nadoknade.

Domaćini su u nastavku duplirali prednost. Brahim Dijaz je bio strelac u 54. minutu. Milanezi su nastavili sa boljom igrom i u drugom delu. Milik je u 71. minutu imao priliku da smanji rezultat, ali se odbranom istakao Tatarušanu.

Do kraja susreta nije bilo većih uzbuđenja. Milan se ovom pobedom probio na deobu prvog mesta sa Napolijem. Juventus je ostao na 8. poziciji zahvaljujući porazu sasuola od Intera.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK FINALA ABA LIGE: Zvezda demonstrirala silu protiv Mege

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su kao domaćini savladali Megu sa 103-73, u prvoj utakmici polufinala regionalne ABA lige. Zvezda...

POVEZANE OBJAVE