ERAKOVIĆ SAMOUVERENO: Bolji smo od Partizana!

Fudbaleri Crvene zvezde su minulog četvrtka pobedili Ferencvaroš 4:1 u Ligi Evrope.

Odličnu partiju na tom susretu pružio je i defanzivac crveno belih Strahinja Eraković.

Bila je to jedna od boljih mojih utakmica. Drama je postojala samo u medijima, kod nas nije ni jedan odsto. Novinari i javnost su bezveze napravili famu. Ne vidim u čemu je problem, prvi smo na tabeli, igramo Ligu Evrope, ne znam šta ljudi očekujem. Okej – možda je mogla i Liga šampiona, ali nije smak sveta, rekao je on u intervjuu za Meridian.

Zatim je govorio o raspravi koja se šta je na terenu njegova prirodnija pozicija:

Svaki trener ima neku svoju filozofiju i viziju i mi to pokušavamo da ispoštujemo, a koji mu je plan za mene – to morate njega da pitate na konferenciji (nasmejao se). Ja odradim šta se od mene traži i posvetim se maksimalno. Normalno da mi više odgovara pozicija štopera, ali igraću šta god mi trener kaže, dodaje mladi defanzivac.

Zatim se osvrnuo i šampionske trke sa Partizanom:

Ako si prvi na tabeli automatski igraš sledeće godine (Ligu šampiona), a mi smo prvi i bežimo Partizanu pet bodova. Naravno da sam saomuveren, kad smo bili pet godina za redom šampioni, ne vidim zašto ne bi bili i šest, a iskreno mislim da smo bolji od njih, zaključuje Eraković.

Zvezda već sutra od 15:30 dočekuje Spartak a u četvrtak od 21 sat gostuje Ferencvarošu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Čas tenisa Bugarina, Alkaraz eliminisan za sat i po!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poslednji je polufinalista mastersa u Majamiju. Izbacio je u četvrtfinalu Karlosa Alkaraza sa 2:0. Po setovima...

POVEZANE OBJAVE