Poznat naslednik legendarnog košarkaša na čelu košarkaškog saveza Hrvatske

Na današnjoj vanrednoj sednici Skupštine Hrvatskog košarkaškog saveza izabran je naslednik Stojka Vrankovića na mestu predsednika ovog tela, nakon što je nekada slavni centar dao otkaz posle neuspeha na Evrobasketu.

Ovu ulogu će od sada obavljati dosadašnji v.d Nikola Rukavina.

Želim Vam se zahvaliti na ukazanom poverenju i izboru za predsednika Saveza. Izuzetno mi je drago da ste prepoznali smer kojim želimo da se hrvatska košarka kreće, napore koji su uloženi na svim nivoima, od ulaganja u sve lige, preko izričitih potsticaja na učestvovanje u europskim takmičenjima, do važnosti insistiranja na značaju nacionalne lige, rekao je Rukavina, pa dodao:

–  Naši ciljevi mogu se ostvariti samo kontinuiranim radom jer razvoj i popularizacija košarke su imperativ. Stoga mi je, naglasiću još jednom, čast da mogu, zajedno sa svojim saradnicima i uz vašu podršku i poverenje nastaviti sa započetim radom i ostvarivati sve ono čemu težimo, izjavio je Rukavina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pokuševski se “pohvalio” svojim urnebesnim izvođenjem auta na kraju NBA sezone, pa otkrio da li će igrati za reprezentaciju (VIDEO)

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski na velika vrata je ušao u NBA ligu kao visokopozicionirani pik na Draftu, kada ga...

POVEZANE OBJAVE