Novi Beograd demolirao Zagrepčane

Vaterpolisti Novog Beograda silovito su krenuli u odbranu titule šampiona Jadranske lige. U drugom kolu prvog ovesezonskog turnira regionalnog takmičenja koji se odigrava na bazenu Sportskog centra „11. april“ Novobeograđani su prosto deklasirali ekipu zagrbačke Mladosti sa 24:7.

Ekipa trenera Živka Gocića bila je dominantna u svim segmentima, igrala je veoma lepršavo i efikasno u napadu, pa je prednost uvećavana iz minuta u minut. Novi Beograd imao je i potrebnu dozu agresivnosti i čvrstine u odbrani, pa gosti iz Zagreba nikako nisu uspevali da budu dostojan rival.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Radomir Drašović sa četiri pogotka, dok su se po tri puta u listu strelaca upisali Duško Pijetlović, Dimitrios Skumpakis i Alvaro Granados.

Poslednji meč na programu je u nedelju od 9.45 kada će snage odmeriti Novi Beograd i Šabac, koji je u prvom meču poražen od Mladosti sa 14:9.

FOTO: VK Novi Beograd/Đorđe Kostić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PO ZAVRŠETKU DVA DERBIJA: Zvezda prodaje ulaznice za gostovanje u Novom Sadu

U drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde gostuju Vojvodini. Crveno-beli iz Beograda ulaze u meč nakon dve pobede...

POVEZANE OBJAVE