Rutinska pobeda: Odlični Partizan savladao Voždovac

Fudbaleri Partizana su kao gosti u okviru Superlige Srbije pobedili Voždovac rezultatom 4:0.

Nije dugo trebalo timu Gordana Petrića da dođe do prednosti. Osi su poveli već u 9. minutu iz prve šanse na meču, a strelac je bio Rikardo na asistenciju Dijabatea koji je sjajno prošao na desnoj strani. Nastavio je Partizan da napada, a ubzo nakon gola još jedna šansa. Andrade je uputio jak i precizan udarac ali je golman Voždovca Krunić odbranio.

Prva ozbiljna šansa za domaće bila je u 16. minutu igre, kada je jak udarac Neškovića, Popović odbranio. To ništa nije promenilo u igri Partizana koji je odmah zapretio. Natho je takođe šutirao, ali je lopta prošla pored same stative. Gol je visio u vazduhu, a Partizan je povećau prednost u 23. minutu i opet je strelac bio Rikardo. na asistenciju Natha.

Pet minuta kasnije crno-beli su poveli i sa 3:0 protiv Voždovca. Strelac je Kvinsi Menig, posle odličnog pasa Bibarsa Natha.

Desetak minuta kasnije moglo je da bude i 4:0 za Partizan, Dijabate je imao potpuno samog Rikarda na levoj strani kaznenog prostora, ali se on odlučio za udarac koji nije bio precizan.

Tri minuta pre kraja poluvremena velika šansa za domaće. Vujačić je pogrešio i dao loptu Burmazu koji izbija sam ispred Popovića, ali golman Partizana je sjajno odbranio.

Prva šansa u drugom delu viđena je u 52. minutu.  Odličan prodor Meniga, koji je sjajno j uposlio Rikarda, koji šutira iz prve, ali lopta odlazi pored gola. Osam minuka kasnije trener crno-belih zamenio je četiri igrača. Natho, Menig, Dijabate i Rikardo su ustupili mesta Baždaru, Pavloviću, Joviću i Terziću.

U 71minutu igrel, sjajan prodor Uroševića, uputio je oštru loptu pred gol Voždovca, natračao je Andrija Pavlović, ali je šutirao pored gola.

Bilo je mirno sve do kraja, kada je u 90. minutu na asistenciju Baždara, gol postigao NikolaTerzić.

Sve što je bilo bitno, viđeno je u prvom poluvremenu, koje je proteklo apsolutno u dominaciji Partizana koji su na odmor otišli sa tri gola prednost.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Premijerligaši želi Hvanga!

Crvena zvezda je letos za rekordnih 5 miliona evra dovela Hvang In Boma iz Olimpijakosa i mnogi će reći...

POVEZANE OBJAVE