REGIONALNA LIGA: Novi Beograd bolji u srpskom okršaju

Vaterpolisti Novog Beograda zabeležili su i drugu pobedu na prvom ovosezenoskom turniru Jadranske lige koji se igrao na bazenu Sportskog centra “11. april”. Posle ubedljivog trijumfa nad ekipom zagrebačke Mladosti 24:7, Novobeograđani su bili bolji i od Šapca rezultatom 14:11.

Aktuelni regionalni i srpski šampion silovito je krenuo. Novobeograđani su poveli sa 7:1, ali s obzirom na to da je ekipa još praktično u pripremnom periodu, sa po dva jaka treninga dnevno, kao i činjenice da je Novi Beograd samo 12 sati ranije igrao meč sa Zagrepčanima, domaćinu kao da je ponestalo svežine u nastavku meča.

Gosti iz Šapca uspeli su da umanje razliku, priđu na tri gola zaostatka, ali više od toga nisu mogli. Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Duško Pijetlović i Alvaro Granados sa po četiri gola, dok je u redovima Šapčana bolji od ostalih bio Ognjen Stojanović sa takođe četiri pogotka.

FOTO: VK Novi Beograd/Đorđe Kostić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE