SRBIN IZ MZT-a PRED PARTIZAN: Poslastica za nas koji smo rođeni u Beogradu

Košarkaši MZT-a dočekuju Partizan, u sklopu drugog kola ABA lige, u pomalo netipičnom terminu u ponedeljak od 16 časova.

Povratnik u redove elitnog ranga regionalnog takmičenja imao je žreb takav da mu je na samom startu put najteži mogući. Prvo su gostovali šampionu Crvenoj zvezdi, a sada ih očekuje duel protiv vicešampiona Partizana.

Deo tima iz Skoplja od ove sezone je i srpski krilni centar Strahinja Mićović, koji ističe da mu je drago da ima priliku da igra protiv večitih rivala i učesnika Evrolige.

Uvek je lepo kada imaš priliku da igraš protiv velikih timova iz regiona kao što su Crvena zvezda i Partizan Mozzart Bet i ove utakmice su poslastica, posebno za nas koji smo rođeni u Beogradu. Ovo su dva najjača kluba u ABA ligi i svi igrači i timovi su dodatno motivisani kada protiv njih jer svi žele da se dokažu. Prvi meč je bio na gostovanju kod Zvezde, sada nas čeka duel na domaćem terenu protiv Partizana. Nadam se da ćemo imati dobru podršku sa tribina, iako je utakmica u neuobičajenom terminu za derbi, radnim danom, rekao je Mićović za “Mozzart sport”.

FOTO: ABA liga

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽELE GA FRANCUZI: Zvezdi nedovoljno 3.5 miliona za Glazera!

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su 35. titulu prvaka Srbije. Overili su je trijumfom protiv TSC-a i stekli nedostižnu prednost...

POVEZANE OBJAVE